StarLife webáruház, RAKTÁRRÓL gyors, online termék rendelésTestápolásHajápolásKozmetikai termékekSzájápolásTáplálék-kiegészítőTermékkatalógus
OrGano Gold - Black Coffee - fekete kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Mocha - desszert kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Supreme - a férfias kávé ginzeng tartalommalOrGano Gold - Gourmet Hot Chocolate - forró csokiOrGano Gold - Gourmet Latte - tejeskávéOrGano Gold - Organic Green Tea - zöld teaOrGano Gold csatlakozásOrGano Gold termékek rendelése
A Neways rövid történeteGolden Gate CapitalHogyan működik? (Neways marketing terv)Neways: további információkNeways 4 pillérEgészséges otthonEgészséges környezetEgészséges lelkiismeretEgészséges pénzügyek
HírekNeways hírekCikkek, leírásokVeszélyes alkotóelemek - hírekVideók, hanganyagokKönyvajánlóTAOA Titok - The SecretTudásbázisHírlevélEnglish content - Angol tartalom
EnergiaitalVitaminok, ásványi anyagok – Táplálék kiegészítőkTermékcsaládok - Károsanyagmentes termékekBiztonságos összetevők listája :: Termékcsalád: Fitt & Vital - Sporolóknak :: Termékcsalád: Súlykontroll - Testsúly csökkenés, fogyás :: Termékcsalád: Alakformálás - Karcsú test, feszes bőr :: Termékcsalád: Bőrápolás - Tisztítás, regenerálás, hidratálás :: Termékcsalád: Testápolás - Tisztálkodó szerek, készítmények :: Termékcsalád: Keratonics - Szalonminőségű hajápoló család :: Termékcsalád: Hydracial - Bőrfiatalító készlet :: Termékcsalád: True Touch - dekorkozmetika:: Termékcsomagok, testápoló csomagok listája :: Termékek típusonkéntKiemelt, ajánlott termékek
Szabaduljon meg adósságaitólInterjú Paul Zane PILZER amerikai gazdaságkutatóvalPénzkereseti lehetőségKapcsolatfelvétel
BemutatkozásKapcsolatfelvétel, telefonA TiFi portál rendszerről
Közösségi oldalakMagyar névnapok listájaNeways termék archívumTudásbázis, fogalomtárIdézetek, mondásokA honlaprólVeszélyes alkotórészekHonlap térkép, tartalmi áttekintés, sitemapAdatvédelmi nyilatkozat, látogatási feltételekImpresszumSzerkesztés alattAjánlott szolgáltatások, partnerek ajánlataiGyerekeknek2012 maja naptár2012 napkitörés, 2012 nap kitörés2012 Nostredamus, 2012 Nosztradamusz2012 szupernova, 2012 supernova2012 világvége, világ vége, 2o12 világvégeApokalipszis, világvége
Orvos válaszolBelépés a fórumra
alkalmi munkaállás kínálinternetes munkainternetes otthoni munkainternetes pénzkereseti lehetőségmunka otthonotthoni munkapénzkereseti lehetőségtávmunka
  Hírlevél  |  Fórum  |  Honlap térkép  |  Kapcsolat  
 
 // www.TISZTAFRISS.hu / Magazin / Neways hírek / Megérkezett az ÚJ Durian!


Megérkezett az ÚJ Durian!

Mi is az a Durian?

Mindannyian láttunk már ülő Buddha szobrot. Észrevetted, hogy Buddhát mindig ugyanolyan fejfedőben ábrázolják? Egy olyan különleges tüskés „kalapban", amit soha nem láthatsz senki máson! Nos hát ez a Durian. Képzelheted, hogy mekkora becsben tarthatták ezt a növényt, ha csak a nagy Buddha kiváltsága volt viselni magán - átvitt értelemben - ezt az örök életet, és örök szellemiséget ígérő növényt. A fején hordott gyümölcs volt a korona csakrán keresztül a kapu a magasabb dimenziókba.

A Duriant a távol-keleten igazi csodanövényként tartják számon. Délkelet-Ázsiában az emberek a „gyümölcsök királyaként", és a „királyok gyümölcseként" tisztelik. Egyetlen gyümölcs sem büszkélkedhet olyan bőséges tápanyagtartalommal a világon, mint a Durian, amelynek története is lenyűgöző. Ennek ellenére a délkelet-ázsiaiakon kívül mindezidáig alig tudtak néhányan a Durian jótékony és vitalizáló hatásáról.

Lépjünk be hát Délkelet-Ázsia burjánzó trópusi erdőibe, a gyümölcsök királyának csodálatos birodalmába. Itt terem és fejlődik a Durian gyümölcs már évszázadok óta, ellátva egyedülálló hatóanyagaival a környezetében található embereket generációról generációra.

Az első pillantásra ez a hatalmas, tüskés gyümölcs talán egy középkori fegyverre – egy termetes buzogányra - emlékeztethet minket, azonban amikor a vastag héját eltávolítjuk, elénk tárul élénk narancssárga húsa, amelyet meglepő köntöse rejt magában: egy olyan gazdagság, amely e termékeny környezetből az élet esszenciáját hordozza.

Thaiföldről származó legendák azt mesélik, hogy a Durian a gyümölcsök legszebbike és legízletesebb példánya volt. Egy idős, bölcs remete egyszer Durian magot vitt a király elé. A király azonban nem mondott illő köszönetet a remetéknek. Mérgében a remete megátkozta a Durianfát, így ettől kezdve a gyümölcsök utálatos tövisekkel és bűzlő szaggal teremtek. Azonban mennyei ízét és gazdag tápanyagtartalmát ezután is megőrizte.

Napjainkban a délkelet-ázsiaiak nem csupán önmagában fogyasztják a Duriant, hanem a legkülönfélébb fogásokhoz is felhasználják. Egy friss Durian igazi értéknek számít. A malájok Jakun törzséről mesélnek, akik a termés behordása alatt két hónapon át kizárólag Durian gyümölcsöt ettek, mely nem csupán a túlélést biztosította számukra, de a legfontosabb tápanyagokkal is ellátta őket.

Így tehát sok-sok évvel azelőtt, hogy a tudósok vizsgálataikkal bebizonyították volna a másodlagos növényi anyagok rendkívüli hatását a Durian gyümölcsben, a Jakun törzs, és a környék lakosai már profitálhattak az emberi kedélyállapotra, az elmére és a szexualitásra gyakorolt pozitív hatásából (Egy régi szólás szerint amikor a Durian megjelenik, egyszeriben a ruha eltűnik!).

Azonban éppen ott, ahol a leginkább kedvelt és tisztelt ez a növény, a gyümölcskirályt mégis a tiltott gyümölcsök titokzatos aurája veszi körül. Ha valaki egy friss Duriant megkóstol, az ízletes gyümölcshús és az illata között feszülő izgalmas ellentétet tapasztalhatja meg. Olyan erőteljes a Durian gyümölcs fanyar illata, hogy az európaiak csak „bűzgyümölcsként" emlegetik, ugyanis a szaga az erős fokhagyma és a vanília fagyi keverékére emlékeztet, csak fojtóan tömény kivitelben. Így érthető, hogy szinte mindenkit elrettent a gyümölcs megkóstolásától, aki még nem tapasztalta meg különleges ízét. A Durian olyan erős szagú gyümölcs, hogy néhány délkelet-ázsiai régióban a friss gyümölcs a boltokból, hotelekből és tömegközlekedési eszközről egyaránt ki van tiltva. Az emberek úgy tartják, hogy a Durian pokolian bűzlik, ugyanakkor mennyei ízzel rendelkezik.

Ha valakinek egyszer sikerül a szag miatt keletkezett undort legyőznie, és megkóstolta a krémes gyümölcshúst, megismerheti a Durian fantasztikus ízének élvezetét. Bayard Taylor újságíró a következőket írta: "Ha egyszer vagy kétszer kipróbálod, utána lelkesen keresed a következő alkalmat, hogy ehess a Durian gyümölcsből". Az ismert természetkutató, Alfred Russel Wallace pedig ezt mondta:"Minél többet eszel belőle, annál kevésbé leszel képes rá, hogy lemondj róla."

A dzsungelekből betakarított gyümölcsöt délkelet-Ázsiában adják el, frissen fogyasztható és valamennyi elképzelhető ínyenc formában élvezhető variációkban.

A Durian gyümölcs kiváló tulajdonságai azonban a világ más régióiban továbbra is teljesen ismeretlenek maradtak. Jellegzetes szaga miatt a Durian még mindig az úgynevezett tiltott gyümölcsök közé tartozik, jótékony hatásai pedig a legtöbb ember szemében teljesen ismeretlenek.

Több mint három éven át tartó és több ezer munkaórát magában foglaló kutatás és fejlesztés eredményeként sikerült a Durian gyümölcs megszelídítése. A természet olyan tökéletes elegyét sikerült a Neways kutatóinak megalkotnia, melynek eredménye egy igazán jótékony, teljesen újszerű "wellnessital", amely a gyümölcs egészének erejét magában foglalja, azonban rendkívül ízletes, és a legértékesebb másodlagos növényi hatóanyagokat is tartalmazza.

A teljes gyümölcs receptúrájának ereje

A DuriFusion a Durian gyümölcs értékes növényi hatóanyagaival látja el a szervezetet, valamint további négy csodálatos egzotikus gyümölcs hatóanyagait is tartalmazza. Ezek a papaya, mangó, licsi és a longan-gyümölcs. Ezek a gyümölcsök kivétel nélkül speciális, plusz növényi tápanyagokat juttatnak a szervezetbe, melyek különleges egészségjavító hatással rendelkeznek. A papaya például olyan különböző, emésztést elősegítő növényi enzimet tartalmaz, mint például a Papain és a Chymopapain. Ez a két enzim hatásosan normalizálja a candida szintet is az egész szervezetben.

A licsi és a longan-gyümölcs gazdag poliszacharid és antioxidáns (öregedés gátló, szabadgyök lekötő, rákellenes) forrást biztosít a szervezet számára, valamint a szívet, a vérkeringést és az immunrendszert erősítő hatást fejthetnek ki – mindezt pedig a leghatékonyabb formában, a gyümölcs egészének felhasználásával tették lehetővé.

Az említett energiaszállító gyümölcsöket a DuriFusion kivétel nélkül tökéletes, az egész gyümölcsöt magában foglaló formában tartalmazza. A DuriFusion nem tartalmaz hozzáadott mesterséges aromát, színezékeket és édesítőszert sem.

Próbáljuk ki bátran!

A Newaysnek köszönhetően a Durian szokatlan illatát nem lehet érezni. A DuriFusionban lévő gyümölcs eredeti fanyar szagát elveszítette, ugyanakkor mennyei ízét a feldolgozást követően is tökéletesen megőrizte. A DuriFusion jelentősen fokozhatja a vitalitást, a jó közérzetet és életörömmel ajándékozhatja meg fogyasztóját.

Termogén tulajdonságai révén a szervezet valamennyi tevékenysége során több kalóriát használ fel, ennek köszönhető, hogy megszűnik a felesleges raktározás (Fogyókúrázók figyelem!). A DuriFusion minden egyes kortyában érezni lehet a Durian erejét, így biztosak lehetünk abban, hogy a természet legjavát biztosítjuk szervezetünk számára. Előnye még az, hogy hatása – a többi gyógynövénnyel ellentétben – azonnal (fél órán belül) érezhető, és nem csak hosszas kúraszerű használat után. Nem véletlen, hogy a jópofa „civilizált" európaiak máris ráaggatták a „bioredbull" becenevet.


Képzeld el, amikor én először megkóstoltam a DuriFusiont, úgy érezhettem magam, mint a hippik az első slukk marihuána után (bár azt még nem próbáltam, de így tudom elképzelni a hatást), határtalan jókedv kerített hatalmába, mintha minden depresszív gondolatomat kiciánozták volna az agyamból, szerettem volna azonnal megmászni a Himaláját, eltűnt minden fáradságom, és éreztem milyen a lelki béke.

Tehát összefoglalva:

 • A DuriFusion energiával látja el a szervezetet, élénkítő hatást fejt ki, és fokozza az általános jó közérzetet. Azonnal érezhető (!) Szerintem is nyugodtan nevezhetjük a mai kor bio redbull-jának!
 • Ez a legelső prémium-gyümölcsital, amely a Durian gyümölcs, a gyümölcsök királyának erejét hasznosítja.
 • A Durian a gyümölcsök királyaként ismert, ugyanis nincs még egy olyan gyümölcs a világon, ami hozzá hasonló lenne. A bennszülöttek körében ismert a Durian érdekes története, és hagyományos felhasználási módjai egyaránt. Felhasználása a gyümölcs egészének feldolgozásán alapul.
 • Természetes módon látja el a szervezetet energiával, és nem utolsó sorban igazi élvezet, melynek alapját hatékony tápanyag-komponensei és lenyűgöző íze képezi.

A DuriFusion előnyei:

 • Jó közérzetet biztosít
 • Természetes energiaszállító
 • Élénkítő hatású
 • Elősegíti az anyagcserét
 • Fontos tápanyagokkal látja el a szervezetet
 • Egészségessé varázsolja a bőrt
 • Másodlagos növényi anyagokat tartalmaz
 • Természetes antioxidáns-forrás
 • Esszenciális zsírsavakat biztosít a szervezet számára

A DuriFusion tiszta energia

Serkentőleg hat, alkohol és kávé nélkül is eredményes. Ha koncentrációra van szükséged a munkádban, vagy energiára és jó hangulatra egy ünnepséghez, a DuriFusion egy finom alternatíva a szintetikus energiaitalokkal szemben.

Durian összetevők (100 gr):

 • Víz 64.99 g
 • Energia 147 kcal / 615 kj
 • Fehérje 1.47 g
 • Zsír 5.33 g
 • Ásványok, nyomelemek 1.12 g
 • Szénhidrát 27.09 g
 • Növényi rostanyagok 3.8 g

Ásványi anyagok:

 • Kalzium, Ca 6 mg
 • Eisen, Fe 0.43 mg
 • Magnesium, Mg 30 mg
 • Phosphor, P 39 mg
 • Kalium, K 436 mg
 • Natrium, Na 2 mg
 • Zink, Zn 0.28 mg
 • Kupfer, Cu 0.207 mg
 • Mangan, Mn 0.325 mg

Vitaminok:

 • Vitamin C 19.7 mg
 • Thiamin 0.374 mg
 • Riboflavin 0.200 mg
 • Niacin 1.074 mg
 • Vitamin B-5 0.230 mg
 • Pantothensäure 0.316 mg
 • Vitamin B-6 36 mcg
 • Folate, total 0.00 mcg
 • Vitamin B-12
 • Vitamin A, IU 44 IU
 • Vitamin A, RAE 2 mcg RAE
 • Retinol 0.00 mcg RAE

Zsírok:

 • Cholesterol 0.00 mg

Egyebek:

 • Beta-Carotin 23 mcg
 • Alpha-Carotin 6 mcg
 • Cryptoxanthin, beta 0 mcg

Tartsuk hűtőben, ne igyunk bele az üvegbe és egyszerre maximum 1 dl iható. Ajánlott napi mennyiség 1x vagy 2x 30 ml.

Kívánom, hogy Neked is annyi örömed legyen ebben a csodálatos gyümölcsben, mint nekem!

Szép napot, pozitív gondolatokat és jó egészséget,

Szabó Edina

Forrás: www.5percegeszseg.hu


Szeretnéd megkóstolni?

A Durian most már a számunkra is elérhető! Megrendelhető a webáruházban.
4 x 1 literes kiszerelésben forgalmazzák, de a Neways Júliusi akciója keretében most 1 x 1 liter DuriFusion is kapható.

Vigyázat nagyon finom!

További információk a DurianrólFormátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztafriss.hu/d301-Megrkezett-az-154-J-Durian-.doc

PartnerekUgrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  WWW.TISZTAFRISS.HU címlap   |  Honlap térkép

Magazin  |  Neways  |  Veszélyes alkotórészek   |  Termékek  |  Üzleti lehetőség
Áruház  |  Extrák  |  Sajtószoba  |  Kapcsolat  |  Álláslehetőség  |  Hírlevél

Adatvédelmi nyilatkozat  |  A TISZTAFRISS.HU honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 2007-2023 WWW.MAXELINE.HU Kft.